Konstrunda på Österlen under påskhelgen: Upptäck unik konst, hantverk och en chokladskulptur.

Missa inte påsken och konstrundan på Österlen. Den alternativa konstrundan till ÖSKG. Missa inte chokladskulpturen på Österlenchoklad.

Är du redo för en påskhelg full av konst och kreativitet? Då är en konstrunda på Österlen i Skåne det perfekta valet för dig! Österlen är känt för sina pittoreska byar, kustlandskap och konstnärssamhälle. Under påskhelgen öppnar många konstnärer och gallerier upp sina dörrar för allmänheten. 

Hos oss på Österlenchoklad i Skåne-Tranås kommer man kunna titta på årets chokladskulptur, signerad den mångfaldigt prisvinnande konditorn Martin Morand från Olof Viktors i Glemminge. 

Njut av chokladkonst medan du avnjuter en kopp varm choklad eller kanske gör en chokladprovning med familjen. 

ÖSKG arrangerar ju den officiella konstrundan men vi har våra personliga favoriter och smultronställen som vi alltid besöker. Här är några tips på vad du inte vill missa under din konstrunda på Österlen:

  1. Rikstolvan 
  2. Håkan Bergs ateljé i Maglehem
  3. Olseröds konsthall
  4. Fabriken i Bästekille 
  5. Kivik art center
  6. Formgivaren och bildkonstnären Mats Theselius designbutik i Löderup
  7. Karel Becvars skulpturträdgård i Löderup
  8. Elna Karin Helgesons keramikstudio - 912 Kåseberga

 

Söktermer: Konstrunda Österlen, Konstrunda Skåne, Konstrunda Malmö, Konstrunda Ystad, Konstutställningar Österlen, Konstgallerier Österlen, Konstnärer Österlen, Österlens konstrunda 2023, Karta över konstrundan Österlen, Öppettider för konstrundan Österlen, Boende under konstrundan Österlen, Restauranger under konstrundan Österlen
American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Visa