Presentkort för olika tillfällen

Den perfekta presenten till den som har allt. Eller om du vill låta mottagaren själv välja sina favoriter. Välj ett digitalt presentkort om du vill att mottagaren skall kunna handla online. Levereras direkt till angiven epost. Du kan även välja ett fysiskt presentkort som enbart gäller i vår fabriksbutik på Österlen. Då skickas ett värdebevis till mottagaren i en fin ask.

VÅRA PRESENTKORT

Digitalt presentkort - Svenska Kakao
Digitalt presentkort - Svenska Kakao från 100 kr
Ett presentkort är ett enkelt och snabbt sätt att skicka en uppskattad gåva till någon du håller kär. Det kan antingen skickas med e-post direkt till den lyckliga mottagaren, eller skrivas ut och överlämnas för hand (vi skickar inte ut fysiska presentkort). Presentkortet levereras digitalt till den email du anger. Du kan även ange din egen epostadress och därefter skickar vidare mailet med en hälsning. ---------- - Presentkortet skickas till mottagarens mailadress - Summan på presentkortet kan endast användas vid ett köptillfälle och presentkorten går ej att kombinera. - Presentkortet kan användas på svenskakakao.se - Giltigt 12 mån från aktiveringsdatum
Fysiskt presentkort för fabriksbutiken
Fysiskt presentkort för fabriksbutiken från 100 kr
Ett presentkort som gäller för köp i vår fysiska fabriksbutik på Österlen. Välj valfritt belopp och skicka hem till mottagaren.     
American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Visa