Sommarens Smaktrender 2024: Upptäck Nya Chokladvarianter från Svenska Kakao

Upptäck de senaste smaktrenderna för sommaren 2024 med Svenska Kakaos nya chokladvarianter. Vårt utbud erbjuder något för alla smaker, från fruktiga toner till kryddiga inslag, och varje bit är tillverkad med kärlek och hållbarhet i åtanke. Besök vår butik eller webbshop för att uppleva sommarens chokladnyheter.
Sommarens Smaktrender 2024: Upptäck Nya Chokladvarianter från Svenska Kakao

Sommaren 2024 bjuder på spännande nya smaktrender, och hos Svenska Kakao har vi tagit fram en rad nya chokladvarianter som du inte vill missa. Oavsett om du föredrar fruktiga, kryddiga eller klassiska smaker, har vi något för dig.

Utforska Sommarens Nya Chokladsmaker

Fruktiga och Friska Smaker

Våra fruktiga chokladpraliner kombinerar mörk choklad med inslag av sommarens bär och frukter. Prova till exempel vår pralin med färska hallon från Eriksgården eller chokladbiten med havtorn från Fruemöllan som är både frisk och söt.

Kryddiga och Djärva Smaker

För den som söker något med lite mer sting erbjuder vi kryddiga varianter med inslag av chili eller kardemumma. Vår uppskattade chili-pralin har tre olika typer av chili för en perfekt kombination av hetta och sötma.

Klassiska Favoriter med en Tvist

Vi har också uppdaterat några av våra klassiska favoriter med nya, spännande ingredienser. Upptäck pralinsmaker som Brynt smör eller Salt Kola

Hållbarhet och Kvalitet i Varje Bit

Vårt Engagemang för Rättvis Handel

Vi är stolta över att stödja rättvis handel och arbetar nära våra leverantörer för att säkerställa att varje chokladbit är etiskt producerad. Läs mer om rättvis handel här.

Miljövänliga Förpackningar

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom att använda återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara förpackningar. 

Besök Vår Butik eller Handla Online

Var Finns Vi?

Du hittar oss i hjärtat av Österlen i den lilla byn Skåne-Tranås. Kom och besök vår butik för att provsmaka våra nya varianter och få en guidad tur i vår chokladfabrik. Hitta vägbeskrivningar här.

Enkla Steg för Att Beställa Online

För dig som föredrar att handla hemifrån erbjuder vi enkel och snabb onlinebeställning. Besök vår webbshop och välj dina favoriter idag.

Kundernas Favoriter och Recensioner

Vad Våra Kunder Säger

Våra kunder älskar våra sommarvarianter! Här är några av deras recensioner:

  • "Hallonpralinen är en ny favorit. Så fräsch och god!" – Anna K.
  • "Chili-chokladen har precis rätt mängd hetta. Perfekt balans!" – Johan L.

Dela Din Egen Recension

Vi älskar att höra från dig! Dela din favorit med oss på sociala medier med #SvenskaKakaoSommar 

Upptäck dessa smaker i vår webbshop idag och njut av sommarens bästa choklad!

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa