BESÖK CHOKLADFABRIKEN

CAFÉ - BUTIK - TILLVERKNING - CHOKLADPROVNING

På vår fabrik, Österlenchoklad, i Skåne-Tranås, har vi tillverkat svensk choklad, bean to bar, sedan 2013. Fabriken huserar i en gammal byskola från 1893.

HITTA HIT

Tranesvägen 37 (Längs väg 19)
273 92 Skåne-Tranås, Österlen

 0417 – 20125
 info (at) svenskakakao.se

ÖPPETTIDER

Onsdag - Fredag: 11.00 -17.00
Lördag - Söndag: 10.00-15.00

ÖSTERLENCHOKLAD

På chokladfabriken - även känd som Österlenchoklad - i Skåne-Tranås som håller öppet året runt, kan du handla choklad till fabrikspriser och fika i caféet.

Soliga sommardagar är trädgården på baksidan eftertraktad där du kan varva ner och hitta det rätta Österlentempot.

Från fabriksbutiken kan du även se tillverkningen genom våra produktionsfönster och om du har tur kan du skymta en chokladfabrikör som tillverkar något gott just då. När kakaobönorna rostas sprids ljuvliga dofter i hela huset.

Tänk på att det är olika faser i en choklad och pralinproduktion, liksom i alla produktioner. Man ser lite olika saker beroende på vilken dag och vilken tid man är här. Någon dag rostar vi kakaobönor, någon dag dekorerar vi praliner och vissa dagar packar vi chokladprodukter eller kanske rent av städar och diskar. På helgerna är produktionen stängd då chokladmakare också behöver lite vila.

SVENSKA KAKAO
x
SIGNES CHOKLAD

I samarbete med Signes choklad kan vi nu erbjuda en äkta chokladupplevelse i Malmö. Signes choklad representerar enbart Svenska Kakaos choklad i sitt sortiment. Här finner du unika produkter som sällan finns till återförsäljning utanför fabriken på Österlen.

HITTA HIT
Södra Förstadsgatan 19
21143 Malmö

American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa