CHOKLAD FÖR KONDITORER, BAGERIER & RESTAURANGER

Svensk kvalitetschoklad för produktion, restaurang, bageri, pralintillverkning, glasstillverkning och konfektyr.

I vårt produktionssortiment hittar du bland annat:

Prisbelönt ursprungschoklad på två ingredienser

Ljus och mörk couverturechoklad

Vit choklad

Vegansk choklad

Nougat på hasselnötter

Kakaonibs

Kakoskal/kakaohusk

Kakaobönor

Kakaosmör

Kakaofruktspuré

Chokladbatôns för pain au chocolate
 

Kontakta oss för prislista och prover.
order(at)svenskakakao.se

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Daniel Berlins krog   I   Paul Svensson/Fotografiska museet   I   Svenskt Tenn Tesalongen   I   Feldts Konditori / My Feldt   I   Sebastien Boudet / Sebastien på Söder   I   Mathias Dahlgren / Matsalen / Rutabaga   I   Aira   I   Frusen Glädje   I   Whisk   I   Sweet Carambole   I   Villa Strandvägen   I   Restaurang Bastard   I   Kv Åkern   I   Julie vinbar / Hörte Brygga   I   Drop Coffee   I   Ruth Malmö   I   Alice CPH   I   Gelato Scarfo

Choklad för de som månar om kvalitet och hållbarhet

Tycker du att det är viktigt med kvalitet, ett gediget hantverk, hållbar kakaohandel och transparens i varje led från böna till choklad? 

Då är vår choklad något för dig. 

Vi har en vision om att skapa en choklad med naturlig smak med ett gott samvete. Vi värnar om hantverket och det som är äkta. Att inte ta enkla genvägar via certifieringar, gröna märkningar eller falsk marknadsföring. Choklad på riktigt. Choklad som smakar. Choklad som tillverkas från kakaobönor och inte smälts om från massa. Choklad utan tillsatser som palmolja, lecitin och vanilj.  

Vi är en av ytterst få som ägnar oss åt att tillverka svensk hantverkschoklad. Vi reser till fjärran länder för att hitta fantastiska kakaobönor som vi hämtar hem till vår lilla fabrik på Österlen. Bönorna rostas, mals och knådas till choklad och förvandlas därefter till någon av våra prisbelönta chokladprodukter. 

 

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa