CHOKLAD FÖR KONDITORER, BAGERIER & RESTAURANGER
Svensk kvalitetschoklad för produktion, restaurang, bageri, pralintillverkning, glasstillverkning och konfektyr.
I vårt produktionssortiment hittar du bland annat:Prisbelönt ursprungschoklad på två ingredienser
Ljus och mörk couverturechoklad
Vit choklad
Vegansk choklad
Nougat på hasselnötter
Kakaonibs
Kakoskal/kakaohusk
Kakaobönor
Kakaosmör
Kakaofruktspuré
Chokladbatôns för pain au chocolate
Kontakta oss för prislista och prover.
order(at)svenskakakao.se
NÅGRA AV VÅRA KUNDER
Daniel Berlins krog I Paul Svensson/Fotografiska museet I Svenskt Tenn Tesalongen I Feldts Konditori / My Feldt I Sebastien Boudet / Sebastien på Söder I Mathias Dahlgren / Matsalen / Rutabaga I Aira I Frusen Glädje I Whisk I Sweet Carambole I Villa Strandvägen I Restaurang Bastard I Kv Åkern I Julie vinbar / Hörte Brygga I Drop Coffee I Ruth Malmö I Alice CPH I Gelato Scarfo
Choklad för de som månar om kvalitet och hållbarhet
Tycker du att det är viktigt med kvalitet, ett gediget hantverk, hållbar kakaohandel och transparens i varje led från böna till choklad?
Då är vår choklad något för dig.
Vi har en vision om att skapa en choklad med naturlig smak med ett gott samvete. Vi värnar om hantverket och det som är äkta. Att inte ta enkla genvägar via certifieringar, gröna märkningar eller falsk marknadsföring. Choklad på riktigt. Choklad som smakar. Choklad som tillverkas från kakaobönor och inte smälts om från massa. Choklad utan tillsatser som palmolja, lecitin och vanilj.
Vi är en av ytterst få som ägnar oss åt att tillverka svensk hantverkschoklad. Vi reser till fjärran länder för att hitta fantastiska kakaobönor som vi hämtar hem till vår lilla fabrik på Österlen. Bönorna rostas, mals och knådas till choklad och förvandlas därefter till någon av våra prisbelönta chokladprodukter.