TIPS PÅ GODA FÖRETAGSGÅVOR

Hitta uppskattade presenter till kunder och anställda

Kundgåvor? Presenter till personalen? Skicka en vacker chokladask med handgjorda praliner från Österlen.

Berätta vad du behöver.

*FRAKTINFORMATION

Ett utskicksförsök per adress ingår i priset ovan. 

Vid retur pga leveranshinder (ex. att mottagaren inte varit på plats) eller att fel adress angivits kommer vi fakturera vidare eventuella kostnader för returen. 

Ni kan välja att skicka ut paketet på nytt antingen till mottagaren eller till er företagsadress. Vi debiterar då en ny fraktkostnad per adress. 

** UTSKICK DIREKT TILL MOTTAGARE

Vår concierge service kan ta hand om utskick till mottagare och lägga in adresser för dig. För små ordrar under 10 mottagare debiterar vi en hanteringskostnad på 250 sek för detta.

Sista-minuten-hjälp

Ibland är man ute i sista minuten och behöver en snabb presentlösning. Klicka på knappen för att fylla i vår akutförfrågan. Vi behöver då lite mer information men försöker hitta ett snabbt alternativ utifrån tid, budget och vad vi har på lager som kan skickas direkt.

POPULÄRA PRESENTTIPS TILL ANSTÄLLDA & KUNDER

Färdiga chokladpaket Praliner i presentask Chokladprovning

Företagsgåvor & presenter till anställda

Letar ni efter en fin företagsgåva till kunder eller present till anställda?

Att visa uppskattning är alltid viktigt oavsett vad det handlar om. Det är av stor betydelse att visa era anställda, medarbetare, kunder, samarbetspartners, vänner eller leverantörer att ni bryr er om dem, oavsett vilket tillfälle det är. På Svenska Kakao erbjuder vi möjligheten att beställa företagsgåvor och företagspresenter till era anställda, personal, kunder och samarbetspartners online via vår webbplats eller genom att kontakta vår dedikerade chokladkonsult. Vi har ett brett utbud av företagsgåvor och presenter för alla tillfällen. Oavsett om ni letar efter en gåva eller present som innehåller lakrits, choklad, godis eller konfektyr, har vi det ni behöver. Ni kan få gåvorna och presenterna levererade direkt till era anställda eller beställa dem till företagets adress!


Vi levererar direkt hem eller till företaget


Oavsett om ni behöver ge en eller tusen företagsgåvor eller företagspresenter, så har vi lösningen för er. Vi har rätt sortiment av presenter med choklad, lakrits, godis och konfektyr. Dessutom har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna leverera det ni önskar. Vi har ett stort urval av färdiga presenter och gåvor inför jul, sommar, påsk, födelsedagar eller vilken dag som helst under året. Ni kan välja bland våra färdiga och vackra chokladpaket, chokladaskar, konfektaskar, konfektaskar, lakritsaskar eller lyxiga chokladkartonger. Om ni föredrar det kan vi också skräddarsy en företagsgåva efter era önskemål.Hur beställer ni företagsgåvor och företagspresenter till era anställda?

På Svenska Kakao är vi experter på gåvor och presenter för företag till deras anställda, kunder, personal, samarbetspartners och leverantörer. När ni funderar på att skicka ut en fin företagspresent eller företagsgåva, kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan ge er en skräddarsydd förslag med härlig choklad, lakrits och konfektyr. Alla våra företagsgåvor och företagspresenter med lakrits, choklad, godis och konfektyr håller högsta kvalitet, och vi erbjuder även glutenfria och veganska chokladpaket för dem som önskar det. Vi tillverkar all vår choklad för hand på vår fabrik på Österlen, och vi kan garantera att våra företagsgåvor är av absolut bästa kvalitet. För vem älskar inte att få en härlig företagspresent eller företagsgåva med god choklad, lakrits, godis eller konfektyr.

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa