









CHOKLAD FÖR BAKNING
TIPS OCH RÅD FRÅN SVENSKA KAKAO
Om du vill baka med choklad & kakao hemma kan du hitta ett generöst sortiment av lyxiga bakingredienser hos Svenska Kakao. Här kan du välja mellan mjölkchoklad, mörk choklad från olika ursprung och vit choklad av hög kvalitet. Vi har även ingredienser som kakaobönor, kakaonibs och naturligt kakaopulver. Unikt är att alla våra produkter är tillverkade av oss här på Österlen. All choklad är tillverkat från grunden och inte köpt av en industriell grossist i Europa som många andra alternativ på marknaden. Med bra råvaror som vi själv hämtat hem, med minimal ingredienslista och full transparens kan du vara säker på att chokladen du handlar är både av hög kvalitet men även producerat på ett hållbart och etiskt sätt.
Att baka med choklad hemma är något som alla kan göra. Du behöver bara rätt ingredienser och det kan vi hjälpa dig med. Vårt sortiment innehåller choklad för hemmabakning av alla slag. Oavsett om du är amatörkock, konditor, pralinmakare eller bagare kan du skapa fantastiska chokladkreationer direkt hemma i ditt kök. Besök Svenska Kakao på vår hemsida eller i vår butik på Österlen.
MÖRK CHOKLAD
Mörk choklad är ett mångsidigt alternativ vid bakning med dess kraftiga, djupa och karaktäristiska smak. Ta del av vårt sortiment av mörk bakchoklad från olika ursprung och med olika procenthalt för att öka dina chanser att lyckas med bakverket.
MJÖLKCHOKLAD
Mjölkchoklad ger en mild och krämig chokladsmak som passar utmärkt i både kakor, muffins och andra bakverk. Med sin söta och mjuka smak är mjölkchoklad ett populärt val bland både barn och vuxna. Mjölkchoklad kan användas som smaksättare i fyllningar, frostings eller som topping på dina bakverk.
VIT CHOKLAD
Vit choklad är en fantastisk ingrediens att använda i bakverk och matlagning. Den har en söt smak som kan balanseras på många sätt. Kombinationen av vit choklad och annan typ av choklad kan också bli lyckad. Vi erbjuder högkvalitativ vit choklad för ditt bakverk.
NATURLIGT KAKAOPULVER
Till skillnad från vanligt kakaopulver har inte naturligt kakaopulver behandlats kemiskt. Det ger en mer naturlig kakaosmak. Att baka med naturligt kakaopulver ger en mer nyanserad och komplex kakaosmak till dina bakverk. Det är ett bra val för den som vill ha en mer sofistikerad och naturlig smakprofil på chokladfyllningar, kakor eller glasyrer.