PRESENTGUIDE

Choklad är den perfekta presenten! Lätt att skicka på posten och passar de flesta. Även de som har allt. En chokladprenumeration kan vara en extra omtänksam gest, eller varför inte ett presentkort på en chokladfika? Oavsett om det är en doppresent, studentpresent eller en present för att bara säga tack så finns det något gott för alla smaker.


Uppskattade presenter för olika tillfällen


Ge bort en god present! Välj en box choklad och beställ hem eller låt oss skicka direkt till mottagaren som en fin överraskning. Gör gåvan unik med en fin presentinslagning och en personlig hälsning. Välj mellan några av förslagen här nedan. Vi har allt från klassiska pralinaskar till vackra boxar med lyxigt godis, tryfflar, nougat och kolor. Att ge någon en presentask med exklusiv handgjord choklad brukar vara populärt och ett fint sätt att uppmärksamma de små och stora ögonblicken i våra liv. 

Gör någon glad med en presentbox fin choklad

Studentpresent, doppresent, en romantisk bröllopsgåva, ett frieri, kondoleans eller bara lite pepp och vardagslyx till dig själv. Att uppmärksamma, fira och delta i livets olika milstolpar är viktigt och uppskattat. Vid speciella högtider brukar det vara brukligt att ge gåvor av olika slag. Att ge en presentbox med exklusiv handgjord chokladbrukar vara populärt oavsett ålder och tillfälle. Att du dessutom kan skicka asken direkt till mottagaren gör det smidigt om du själv inte kan närvara vid högtiden eller firandet. 

Vad kan man köpa i studentpresent? Kan jag skicka en personlig doppresent? Vad kan man ge bort i gå bort-present?

Vi har presenter för olika tillfällen och vår chocolate concierge kan alltid rekommendera olika gåvoförslag utifrån budget, antal och högtid. Till studenten kan man exempelvis ge en pralinask med budskapet: Extra stort grattis! Till doppresent kan vi rekommendera vår stora chokladask med 48 lyxiga chokladbitar och sidenband. Till gå bort present brukar vår presentask med saltkolor i mjölkchoklad  vara upskattade hos värden och värdinnan. Eller så slår du på stort och ger bort en prenumeration på choklad. En present som varar länge och adderar lite lyx i vardagen. 

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa