ANMÄL DIG TILL EXKLUSIVT FÖRKÖP AV FABERGÉÄGG

Våra prenumeranter tar del av helt unika och exklusiva erbjudanden. Dolda produktlanseringar, förtur till nya chokladprodukter och tillgång till reor och erbjudanden som inte är tillgängliga för andra.
Bli en Chocolate Insider.

SKICKA SOM GÅVA

Lägg till en presentinslagning (+35 sek) och skicka direkt till mottagaren

FRAKT

Snabba utskick & fri frakt på alla ordrar över 299 SEK.

PRISBELÖNT HANTVERK

Prisbelönta praliner tillverkade för hand på vår lilla fabrik på Österlen.

LYXIGA PÅSKÄGG - FABERGÉ

Fabergéägg är ikoniska symboler för konst och hantverk. 

Dessa ägg, skapade av juveleraren Peter Carl Fabergé på uppdrag av den ryska tsarfamiljen, är kända för sin oöverträffade skönhet och komplexa design. Historiskt sett var Fabergéäggen exklusiva gåvor som gavs av tsarfamiljen till nära och kära på påsk. Dessa ägg var ofta fyllda med överraskningar, som kunde vara allt från små smycken till mekaniska leksaker. Tsarfamiljen beställde totalt 50 sådana ägg från Fabergé mellan åren 1885 och 1917, av vilka 43 stycken fortfarande finns bevarade.

Nu kan du återuppleva denna tradition genom att köpa lyxiga påskägg inspirerade av Fabergéäggens mönster och fyllda med läckra hantverkspraliner. Dessa ägg är ett samlarobjekt och levereras i varierande mönster och kulörer.  De är en perfekt påskpresent till någon som uppskattar konst, hantverk och god choklad. Vi fyller dem med våra uppskakade hantverkspraliner för en lite lyxigare påsk. 

Påskchoklad, Chokladägg, Chokladharar, Påskgodis, Påskpraliner, Påskpresent, Påskpresenter, Påskgåvor, Present till påsk, Påskkorg, Påskägg med godsaker, Påskpynt

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa