GLASS PÅ ÖSTERLEN

Upplev Österlenchoklads ultimata glassupplevelse med handgjord chokladglass och äkta vanilj.
Välj bland våra egentillverkade såser och toppings för att skapa din drömsundae. Besök oss idag

SKAPA DIN EGEN GLASSKOMBO

49 SEK

Upplev den ultimata glassupplevelsen hos Österlenchoklad! Slå dig ner i vår trädgård och njut av vår lyxiga sundae. Skapa din egen kombination av hantverksglass, smarriga toppings och egentillverkade såser.

1. VÄLJ GLASS

VANILJ
CHOKLAD

Glassen tillverkas av Frusen Glädje

2. VÄLJ TOPPING

MÖRK CHOKLAD & GRÄDDE
KAKAONIBS & GRÄDDE
KROSSAD MARÄNG
Vi tillverkar alla toppings själva

3. VÄLJ SÅS

SALT KOLA
NOUGAT
LAKRITSKOLA

NJUT AV GLASS PÅ ÖSTERLEN

Vad kan man göra en varm dag på Österlen? Njuta av glass på en äkta chokladfabrik såklart. Upptäck den ultimata glassupplevelsen på Österlenchoklad. Vi använder bara de finaste ingredienserna för att skapa en sundae som är värd en extra omväg. Vår samarbetspartner, Frusen Glädje på Örum 119, tillverkar vår glass med kärlek och omsorg. Med vår hantverkschoklad blir chokladglassen en drömliknande njutning, medan vaniljglassen självklart tillverkas med äkta vanilj. För att göra din glass ännu mer oemotståndlig erbjuder vi ett brett utbud av egentillverkade såser och toppings, som maräng, grädde och kakaonibs. I vårt mysiga chokladcafé kan du njuta av dessa fantastiska sundaes hela sommaren. Kom och upplev chokladfabrikens berömda sundaes.

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa