Fira Mors dag den 26 maj

Den 26 maj är det dags att fira alla fantastiska mammor. Överraska mamma med den perfekta presenten som är både personlig och unik. En mors dag present från en äkta chokladfabrik. Exklusiv handgjord choklad i fina presentaskar som kan skickas direkt hem till mamma med snabb leverans.

PRESENTTIPS TILL MAMMA

MORS DAG 2024

fin Choklad i pralinask till mamma pralinask till världens bästa mamma
Presentask med chokladpraliner till världens bästa Mamma 169 kr
Fira en mamma med  exklusiv handgjord choklad. En lyxig presentbox praliner. Handgjorda på vår lilla chokladfabrik i Skåne,Österlen. Delikata pralinsmaker utvalda för att passa de flesta med en perfekt blandning av mörk och ljus choklad. I boxen: 1 x Äpplekaga -  Lokala äpplen med en nypa kanel och vanilj1 x N.Y. Cheesecake -  Krämig färskost med färskpressad citron1 x Jordgubbstårta – Jordgubbar från Eriksgården1 x Hallon - Syrliga hallon från Eriksgården1 x Lakrits - Italiensk rålakrits 1 x Tre sorters chili - Arbol, Pasillo och Chipotle från Mexico1 x Havssalt - Havssalt från Läsö1 x Havtorn - Syrligt söta havtorn från Fruemöllan1 x Rosmarin - Aromatisk rosmarin från Österlenkryddor1 x Kokos/Ingefära - Färskriven ingefära och flingor av kokos   Vikt: 100 gram
Chokladpresent till mamma på mors dag Glad Mors dag! - Fira med choklad
Mors dag presentbox med 24 handgjorda chokladpraliner 349 kr
Chokladbud till mamma den 26 maj? Fira mors dag med vår exklusiva pralinask som innehåller 24 handgjorda praliner i olika smaker. Denna presentask är elegant dekorerad med ett rosa sidenband och är en perfekt gåva till någon du vill visa uppskattning för. Varje pralin är noggrant utvald och handgjord för att erbjuda en högkvalitativ smakupplevelse. Pralinasken inkluderar en mix av klassiska och innovativa smaker, såsom New York Cheesecake, Äpplekaka, Earl Grey, Lakrits, Salt kola, Havtorn, Kokos & Kardemumma, Lavendel, Hallon, Mörk tryffel Tanzania 74% och Brynt smör. Varje pralin är skapad med omsorg  av våra erfarna chokladmakare för att säkerställa en unik smakupplevelse. Denna pralinask är en elegant och minnesvärd gåva som är perfekt för att visa din uppskattning på mors dag. Beställ nu och överraska din mamma med en extra lyxig gåva på mors dag.  Observera att pralinerna på bilden är ett exempel och sortimentet och sort per smak kan variera. Nettovikt 240 gram.
Fin choklad till mamma på mors dag. Chokladpresent till mamma på mors dag
Mors dag - presentbox med 12 exklusiva chokladpraliner 189 kr
Letar du efter en present till mamma på mors dag? Beställ en lyxig pralinask online. Fira en mamma och skicka  vår exklusiva pralinask som innehåller 12 handgjorda praliner i olika smaker. Denna presentask är elegant dekorerad med ett rosa sidenband och är en perfekt gåva till en mamma du håller kär. Varje pralin är noga utvald och handgjord för att erbjuda en högkvalitativ smakupplevelse. Pralinasken inkluderar en mix av klassiska och innovativa smaker, såsom New York Cheesecake, Äpplekaka, Earl Grey, Lakrits, Salt kola, Havtorn, Kokos & Kardemumma, Lavendel, Hallon, Mörk tryffel Tanzania 74% och Brynt smör. Varje pralin är skapad med omsorg och expertis av våra erfarna chokladmakare för att säkerställa en enastående smakupplevelse. Denna pralinask är en elegant och minnesvärd gåva som är perfekt för att visa din uppskattning på mors dag. Beställ nu och överraska din mamma med denna exklusiva present som kombinerar hantverk och lyx. Vikt: 120 gramObs. Pralinerna i bilder är enbart ett exempel. Sort och antal per smak kan variera. 
Chokladbud till brevlåda - hantverkspraliner och en chokladkaka Svenska Kakao Chokladbud till brevlåda - Mors dag de luxe: praliner och chokladkaka Svenska Kakao
Chokladbud - Stor presentask med lyxiga praliner och chokladkaka Dark Milk 399 kr
Vårt mest lyxiga chokladbud. 24 ovanligt goda praliner i en vacker presentask skickas tillsammans med en annan bästsäljare, Dark Milk 55%, vår krämigt goda mjölkchoklad. Presentasken slås in med ett rosa sidenband.  
Chokladask Present til världens bästa mamma Pralinask till mamma
Chokladbud - Fin chokladask till mamma med praliner och mörk chokladkaka 219 kr
Ett chokladbud speciellt för mamma. Innehåller en vacker presentask med tio utvalda hantverkspraliner dedikerade till just världens bästa mamma. Därtill en fin mörk chokladkaka 74% som vi gjort på kakaobönor från Tanzania med en perfekt nypa havssalt från Läsö. En garanterat uppskattad present.
Lyxig choklad till mors dag från chokladfabriken i Skåne Chokladgåva till mamma - Skicka morsdag present med praliner
Mors dag praliner - Lyxig stor presentbox med 48 chokladbitar 599 kr
Upptäck vår mest exklusiva chokladask med 48 hantverkspraliner tillverkade på vår lilla chokladfabrik på Österlen.  Den perfekta gåvan att ge en mamma på mors dag. Denna stora pralinask innehåller ett urval av de mest populära pralinerna i vår kollektion. Varje pralin i denna ask är handgjord av våra erfarna chokladmakare och varje bit utgör en smakupplevelse utöver det vanliga.  Pralinerna levereras i en stilfull presentask med ett sidenband runt. Beställ ett presenttillägg för att lägga till en inslagning samt en personlig handskriven hälsning på ett vackert kort.  Beställ nu och ge bort en oförglömlig chokladupplevelse till mamma på mors dag.   Vikt: 480 gramObservera att innehållet i pralinasken kan skilja sig från bilden och variera i sort och antal per smak. 
Presentask med praliner Kärlek Pralinask med extra mycket kärlek
Handgjorda chokladpraliner i presentask med budskap I Extra mycket kärlek 169 kr
Chokladfabrikens mest kärleksfulla pralinask. Fylld med exklusiv handgjord choklad från Österlen. I den här presentboxen får du 10  blandade bitar av praliner doppade i mörkchoklad och mjölkchoklad.  I boxen: 1 x Äpplekaga -  Lokala äpplen med en nypa kanel och vanilj1 x N.Y. Cheesecake -  Krämig färskost med färskpressad citron1 x Jordgubbstårta – Jordgubbar från Eriksgården1 x Hallon - Syrliga hallon från Eriksgården1 x Lakrits - Italiensk rålakrits 1 x Tre sorters chili - Arbol, Pasillo och Chipotle från Mexico1 x Havssalt - Nordiskt havssalt från Läsö1 x Havtorn - Syrligt söta havtorn från Fruemöllan1 x Rosmarin - Aromatisk rosmarin från Österlenkryddor1 x Kokos/Ingefära - Färskriven ingefära och flingor av kokos Vikt: 100 gram
chokladbud med extra mycket kärlek och mjölkchoklad Chokladpresent kärlek
Chokladbud - Pralinask Kärlek med fin mjölkchoklad 219 kr
Ett kärleksfullt chokladbud? Skicka med presentinslagning, ett handskrivet kort och hemleverans för att uppmärksamma kärleken i ditt liv.  Vår presentask med 10 handgjorda och kärleksfullt tillverkade praliner tillsammans med en extra fin mjölkchoklad (55%) gjort på kakaobönor från Dominikanska Republiken. Choklad är kärlek.   

SKICKA SOM GÅVA

Skicka produkten som en gåva.

FRAKT

Välj snabb hemleverans

ÄKTA VARA

Choklad tillverkad Skåne

DIGITALT PRESENTKORT

Den perfekta gåvan så får mamman själv välja vilken choklad hon vill ha.

Köp idag - bestäm datum för leverans till mail.
Perfekt när man vill planera och inte vill glömma en bemärkelsedag. Välj hälsningskort och belopp.

Enkelt. Genialiskt. Lyxigt.

Beställ nu

Vad är en bra present på mors dag?

Mors dag är en högtid där mammor i Sverige firas och detta året, 2024, infaller högtiden den 26 maj. Det är vanligt att ge kort eller gåvor för att uppvakta mamman och en klassisk och uppskattad present är en fin pralinask. Överraska din mamma med en unik chokladgåva till Mors dag den 26 maj. Vårt sortiment av hantverkschoklad från Österlen är den perfekta presenten till Mors dag. Välj bland läckra praliner, gräddigt mjuka kolor, smakrika hasselnötstryfflar, lockande chokladkakor och förförisk mörk choklad - en personlig gåva till mamma som visar din kärlek och uppskattning. Med våra presentidéer och tips på Mors dag presenter kan du skapa en minnesvärd upplevelse. Beställ nu och ge din mamma en lyxig chokladgåva från hjärtat på Mors dag. Utforska våra unika och lyxiga presenter för mamma och gör dagen extra speciell med en oemotståndlig gåva.

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa