SÄSONGSSPECIAL - SEMMELPRALIN

SKICKA SOM PRESENT

Lägg till en presentinslagning (+39 sek) och skicka direkt till mottagaren

HEMLEVERANS

Leverans till utlämningsställe, brevlåda eller dörren.

PRISBELÖNT HANTVERK

Prisbelönt choklad tillverkad för hand på vår lilla fabrik på Österlen.

GRÄDDBULLESEMLA

En semla, en gräddbulle, en delikat publikfavorit är tillbaka. Kardemummaskum och mandelmassa i botten. Finns som begränsad upplaga i fabriksbutiken under en kort tid framöver. Ring för att lägga undan: 041720125

SEMLA SOM PRALIN

Fettisdagen är en svensk tradition som firas den 13 februari. Det är en dag för att fira med semlor, en söt kaka som är fylld med grädde och mandelmassa. Semlor är en del av den svenska kulturen och har en lång historia som går tillbaka till medeltiden.

Receptet för semlor är enkelt och består av vetemjöl, jäst, socker, smör, mjölk och salt. Fyllningen består vanligtvis av grädde och mandelmassa. Om du är vegan kan du göra veganska semlor med vegansk grädde och mandelmassa. 

Vi har skapat vår egna variant av semlan genom att återskapa smakerna i en pralin. Semmelpralinen. Vår variant består av en egentillverkad mandelmassa utan onödiga tillsatser. Till det har adderat kardemumma och doppat den i len mjölkchoklad som vi tillverkat bean to bar här i vår fabrik på Österlen. Vår semmelpralin fångar smakerna av en semla men kan även avnjutas av dig som inte tål gluten. En lyxig variant på glutenfri semla.

Släpps i en begränsad upplaga. Passa på att beställa din presentask med semmelpraliner redan idag. 

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa