Upptäck vår veganska hantverkschoklad
Visste du att i princip all mörk choklad är vegansk och naturligt glutenfri. Hantverkschoklad innehåller sällan fler ingredienser än kakaobönor och socker. Ibland adderas kakaosmör och vanilj beroende på tradition och stil. I vår choklad använder vi högkvalitativa kakaobönor som vi kombinerar med så få ingredienser som möjligt. I vår mörkaste choklad på 100% har vi bara en ingrediens, kakaobönor. I våra mörka chokladkakor från olika ursprung har vi två ingredienser, kakao och socker.
För olika smaksättningar har vi letat fram ingredienser och råvaror som tagits fram och förädlats av producenter som delar vår syn på kvalitet och hantverk. Att det är hållbart framtaget och odlat utan bekämpningsmedel är något som vi vill måna om.
Till vår vår veganska mjölkchoklad, coconut milk eller vegan mylk chocolate, använder vi kokosflingor som vi maler ner tillsammans med kakaobönorna, kakaosmöret och sockret för att tillverka en len och otroligt smakrik mjölkchoklad.
Vi har även veganska chokladprodukter där vi kombinerat kryddor, nötter, frukt i mörk choklad. En av de mest uppskattade veganska chokladprodukterna är våra krämiga nougattryfflar tillverkade av de finaste italienska hasselnötterna från Piemonte. En smakupplevelse du sent kommer glömma.