Företagsgåvor och personalgåvor

Vi hjälper dig att hitta julklappar, påskgåvor & minnesgåvor till dina anställda, kunder eller samarbetspartners. Vi har ett brett sortiment med lyxiga chokladgåvor  som passar alla tillfällen.
Företagsgåvor och personalgåvor

Att säga tack, eller önska en glad alla hjärtans dag? God Julklapp? Sommarpresent till de anställda? Avtackning för medarbetaren som skall gå i pension? Kundgåvor? Tillfällena är många och vi har choklad för alla budgetar och storlekar. 

Bestäm budget och ta hjälp av vår chocolate concierge.
Vi kan sätta ihop något för många eller få, stort som smått. Är det brådskande kan vi säkert lösa något på kort varsel. Berätta vad som är viktigt för er så skräddarsyr vi efter ert behov.

Paket direkt i brevlådan.
Med våra brevlådebud kan vi skicka paket direkt till mottagarnas hem. Dessutom kan vi sätta er som avsändare på paketen. Ett smidigt men lyxigt sätt att uppmärksamma någon på. 

Presentinslagning och personliga hälsningar.
Vi slår in chokladen som paket och bifogar printade hälsningskort från er. Vi kan även handskrivna personliga hälsningar som gör att de känns exklusivt framtagna för varje mottagare. 

 

 

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa