Tips på presenter till Mors dag

Tips på presenter till Mors dag

Plötsligt är våren här. Syrenen och häggen står i full blom. Återigen skall vi uppmärksamma alla mammor på mors dag. Här nedan har vi listat våra bästa chokladtips. 

1. Den storslagna pralinasken 
Vår lyxigaste pralinask med 48 hantverkspraliner i vacker presentask. En ask som räcker länge och där vi har valt ut säsongens absoluta favoriter. Levereras med vackert sidenband, inslaget i silkespapper.

Mors dag - 48 praliner med rosa sidenband Pralines Svenska Kakao

2.  En lyxig ask som ryms i brevlådan.
Vår deluxe grande innehåller 24 praliner i en box som kan postas som ett brev i brevlådan.  Eller spara tid och låt oss skicka paketet direkt till mottagaren via vårt chokladbud. Glöm inte att lägga till en fin inslagning och en personlig hälsning som vi handskrivet på ett kort. 

 

Mors dag - 24 praliner med rosa sidenband direkt i brevlådan Pralines Svenska Kakao

3.  Gåvopaketet till mamman som älskar choklad
Chokladkakor tillverkade på vår fabrik på Österlen från exklusiva kakaobönor. Len och gräddig vaniljkola doppad i mörk choklad. Samt en lyxig pralinask med 24 blandade hantverkspraliner i en vacker presentask. 
Ett paket för mamman som fullkomligt älskar choklad. Perfekt för syskonen som vill gå ihop och skicka extra omtanke på mors dag. 

Lyxig mors dag med chokladkakor, mjuk kola och praliner Other chocolate products Svenska Kakao AB

4. En ask till just mamma
Vad passar bättre än chokladasken som faktiskt är komponerat för mors dag. Årets mors dag pralinbox är alltid en bra ide. Får plats i en brevlåda, kan skickas direkt hem till mamman och säger "Världens bästa mamma". 

Pralinask till mamma på morsdag - Österlenchoklad

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa