Mors dag 2024 - vi listar de 10 godaste presenterna att skicka till en mamma

Den ultimata presentguiden med 10 goda gåvor till mamma på morsdag. Allt från lyxig chokladfika på Österlen till hemleverans med handgjorda chokladbitar från en äkta chokladfabrik. Hitta dina presenter till mors dag den 26 maj.
Mors dag 2024 - vi listar de 10 godaste presenterna att skicka till en mamma
Mors dag närmar sig snabbt, och det är hög tid att visa din uppskattning för allt din mamma gör. Är du på jakt efter den perfekta presenten för att göra hennes dag extra speciell? Inget säger "jag älskar dig" som utsökta chokladgåvor. Här på Svenska Kakao har vi sammanställt en lista över de godaste chokladpresenterna som garanterat kommer att få din mamma att le. Från handgjorda praliner till lyxiga chokladupplevelser, här är våra topp 10 godaste chokladpresenter till Mors dag:

1. Presentbox Mamma med 10 handgjorda praliner - Denna exklusiva presentbox är fylld med en blandning av våra finaste praliner, perfekt för att visa din kärlek.

2. Chokladbud med vacker presentbox med 24 praliner och en chokladkaka Dark Milk 55%- En dröm för alla chokladälskare, denna presentbox kombinerar delikata praliner med vår populära Dark Milk-chokladkaka.

3. En ask med salt kola doppad i ljus mjölkchoklad och havssalt - Den perfekta kombinationen av sött och salt, denna ask är en favorit som passar utmärkt som smakrik överraskning.

4. En chokladprenumeration på ett kvartal med månadens chokladlåda i tre månader - För den som verkligen vill skämma bort sin mamma, är en prenumeration på våra chokladlådor den gåva som varar lite längre.

5. Ett digitalt presentkort på choklad - Idealiskt för den beslutsamma, detta presentkort låter din mamma välja sina favoriter från vårt sortiment.

6. Våra goda nougattryfflar på hasselnötter pudrade i kakao - Dessa nougattryfflar kan vara något av det godaste vi tillverkat. En verklig njutning för alla nöt- och chokladfantaster.

7. Lyxig drickchoklad - Värmande och välsmakande, vår lyxiga varma choklad är det perfekta sättet att njuta av en lugn stund.

8. Besök Österlen och bjud mamma på en lyxig fika på chokladfabriken - För en upplevelse utöver det vanliga, ta med din mamma till vår fabrik på Österlen för en guidad tur och en utsökt fika.

9. Mörka chokladkakor, single origin från olika ursprung - För den äventyrliga, dessa chokladkakor erbjuder en smakresa från olika delar av världen.

10. Chokladfabrikens största och mest dekadenta chokladask med 48 praliner och rosa sidenband med alla våra bästsäljande praliner - Den ultimata presenten för den ultimata chokladälskaren.


PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa