Sätt Guldkant på Julen 2023 med Vår Exklusiva Adventskalender: 24 Hantverkspraliner från Österlen

I år behöver du inte nöja dig med en vanlig chokladkalender. Upplev varje dag som en smakfull överraskning och skapa minnen som varar. Vår Choklad adventskalender 2023 är en sann fest för dina smaklökar och ett uttryck för vår passion för hantverkschoklad. 

I år behöver du inte nöja dig med en vanlig adventskalender. Upplev varje dag som en smakfull överraskning och skapa minnen som varar.

Julen närmar sig med snabba steg, och vad skulle vara bättre än att räkna ner dagarna till julafton med en lyxig adventskalender som bjuder på en överraskning varje dag? Vår Adventskalender 2023 är en säsongsprodukt som du inte vill missa - den är fylld med 24 oemotståndliga hantverkspraliner, skapade med kärlek på Österlen. En ovanligt god chokladkalender för vuxna fifinsmakare

 

24 Dagar av Förtjusning - En chokladkalender med smakfullhet

Vår adventskalender är mer än bara en traditionell kalender. Den är en resa genom smakriket där varje dag bjuder på en ny överraskning. Bakom varje lucka döljer sig en handgjord hantverkspralin med unika smaker och konsistenser som tar dina smaklökar på en hisnande resa. Från krämig kola till kryddiga saffran och skånsk äppleka - varje pralin är en smakexplosion.

 

Tillverkad med Kärlek på Österlen

Vi är stolta över vårt ursprung. Vår choklad är bean-to-bar, vilket innebär att vi kontrollerar varje steg i tillverkningsprocessen för att säkerställa att du får den bästa kvaliteten. Vårt hem på Österlen ger oss tillgång till de finaste råvarorna och en perfekt miljö för att skapa magi med choklad.

En Perfekt Present - Vilken vuxenkalender är bäst?

Vår julkalender är inte bara en fest för dina smaklökar utan också den perfekta gåvan. Överraska någon du älskar med denna eleganta kalender och sprid julglädje och god smak. Det är en present som visar omtanke och uppskattning.

adventskalendern med 24 ljuvliga hantverkspraliner till december. En julkalender för vuxna finsmakare

 

Förbeställ din chokladkalender nu - Var kan man köpa en adventskalender i choklad?

Vår Lyxiga adventskalender är en säsongsprodukt med begränsad tillgång. För att säkerställa att du inte missar denna chans att sätta guldkant på din jul, rekommenderar vi att du förbeställer din kalender redan nu. Besök vår webbshop och låt oss leverera julens smaker direkt till din dörr i november. När du behöver den som mest. 

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa