JULKLAPPAR TILL KUNDER & ANSTÄLLDA

Kundgåvor? Julklappar till personalen? Skicka en vacker presentask med handgjorda praliner från Österlen.

Låt oss ta hand om allt.

Presentinslagning, skriva hälsningar, och även skicka ut till mottagarnas företag och hem. Maila oss vad du önskar så skickar vi ett förslag.

Populära presentförslag på julklappar

Färdiga chokladpaket Praliner i presentask Gåvor under 250 kronor Chokladprovning

Berätta vad du behöver.

Sista-minuten-hjälp

Ibland är man ute i sista minuten och behöver en snabb presentlösning. Klicka på knappen för att fylla i vår akutförfrågan. Vi behöver då lite mer information men försöker hitta ett snabbt alternativ utifrån tid, budget och vad vi har på lager som kan skickas direkt.

Företagsgåvor & presenter till anställda

Hitta Perfekta Företagsgåvor till Jul - Anpassade Julklappar för Kunder och Personal

Julen är en tid för att sprida glädje, kärlek och uppskattning. Vad skulle vara mer passande än att skapa minnesvärda ögonblick för dina kunder och personal genom skräddarsydda julklappar för företag och julgåvor i hantverkschoklad som smälter deras hjärtan? På Svenska Kakao erbjuder vi exklusiva och unika julklappar som är perfekta för att göra intryck under denna festliga säsong.

Varför Välja Våra Företagsgåvor till Jul?

1. Exklusivitet och Unikhet

Vårt utval av hantverkschoklad är handgjort med kärlek och omsorg. Varje pralin och chokladkaka är en konstverk i sig och skapar en känsla av exklusivitet och unikhet som kommer att imponera på dina mottagare.

2. Anpassningsbara Alternativ - Unika julgåvor för företag

Vi erbjuder skräddarsydda julklappar för företag som låter dig anpassa dina julgåvor efter ditt företags behov. Lägg till din företagslogotyp, välj specifika smaker och förpackningar, och skapa uppskattade och unika gåvor.

3. Kvalitet och Smakupplevelse - Julgåvor att ge till kunder och personal

Vår hantverkschoklad är känd för sin överlägsna kvalitet och oemotståndliga smaker. Genom att ge dina kunder och personal en smakupplevelse utöver det vanliga visar du att du värdesätter deras förtroende och engagemang.

Så Fungerar Det: Beställa Julgåvor hos Oss - Julgåvor som skapar lojalitet bland kunder och personal

1. Kontakta Oss för Anpassade Julklappar: Ta kontakt med vår concierge och berätta om dina behov och önskemål för julgåvorna. Vi hjälper dig att skapa den perfekta lösningen.

2. Anpassa Dina Gåvor med Företagslogotyp: Välj bland vårt sortiment av hantverkschoklad och anpassa dem genom en personlig hälsning eller kanske dina egna hälsningskort?

3. Leverans och Presentation av Företagsgåvor: Vi tar hand om allt, från förpackning och leverans till en snygg presentation av dina julklappar.

4. Skapa Minnen med Högkvalitativa Julgåvor för Företag: Se fram emot att skapa minnesvärda stunder när dina kunder och personal öppnar sina gåvor och upplever den underbara smaken av hantverkschoklad.

Kontakta Oss Idag och Sprid Julglädje med Professionella och smakfulla Julgåvor för Företag

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa