Årets julklappstips

En guide till årets julklappar med julklappstips till företagskunder, anställda, presenter till familj och vänner, och inte mist goda förslag på presenter till julklappsspelet.
Julklappstips - hantverkschoklad och vackra pralinaskar tillverkade för hand på Österlen av Svenska Kakao

Funderar du på vad du skall ge som julklapp till kunderna eller de anställda i år? Eller på ett personligt plan, julklappar till släkten, till mamma eller pappa? Kanske behöver du något innovativt till julklappsleken som ändå passar de flesta? 

Vi har vackra och uppskattade presentaskar med prisbelönt choklad, ovanligt goda praliner, kolor, nougat och annan konfektyr. Allt är tillverkat för hand på vår lilla fabrik på Österlen och varsamt inslaget för att du skall kunna avnjuta ett äkta hantverk. 

Här nedan listar vi våra julklappstips

 

Till företagskunderna

 

Till de anställda

 

Till julklappsleken
En special edition Bourbon aged mörk choklad som uppskattas av de flesta vuxna. Klicka här för fler gåvoförslag under 100 sek 

 

Till Mamma

 

Till Pappa
Till pappan som redan har allt, ge en chokladprenumeration som räcker i flera månader, kanske till och med ett år. Du bestämmer själv hur länge. En fin present som skänker omtanke under årets alla månader. 

 

Till mormor, morfar, farmor, farfar
Istället för saker, ge en ätbar gåva som förgyller julbordet med chokladkonfektyr, mjuka krämiga kolabitar och prisbelönta praliner. 

 

Till bästa kompisen
En gest som visar att du finns där och tänker på din vän även om tiden att ses kanske inte alltid finns där. En omtänksam julklapp som kan skickas direkt till kompisens dörr med vårt chokladbud. Kan skickas inslagen med en handskriven hälsning. 
 
PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa