Konstrunda på Österlen under påskhelgen: Upptäck unik konst, hantverk och en chokladskulptur.

Missa inte påsken och konstrundan på Österlen. Den alternativa konstrundan till ÖSKG. Missa inte chokladskulpturen på Österlenchoklad.

Är du redo för en påskhelg full av konst och kreativitet? Då är en konstrunda på Österlen i Skåne det perfekta valet för dig! Österlen är känt för sina pittoreska byar, kustlandskap och konstnärssamhälle. Under påskhelgen öppnar många konstnärer och gallerier upp sina dörrar för allmänheten. 

Njut först av en stärkande chokladfika och köp med dig lite god reskost för att ha energi resten av dagen. Kanske avnjuter du en kopp varm choklad i vårsolen eller kanske gör en chokladprovning med hela familjen som en paus mitt bland allt konstbetraktande. 

ÖSKG arrangerar som känt den officiella konstrundan men vi har våra personliga favoriter och smultronställen som vi alltid besöker. Här är några tips på vad du inte vill missa under din konstrunda på Österlen:

  1. Rikstolvan 
  2. Håkan Bergs ateljé i Maglehem
  3. Olseröds konsthall
  4. Fabriken i Bästekille 
  5. Kivik art center
  6. Formgivaren och bildkonstnären Mats Theselius designbutik i Löderup
  7. Karel Becvars skulpturträdgård i Löderup
  8. Elna Karin Helgesons keramikstudio - 912 Kåseberga

 

Söktermer: Konstrunda Österlen, Konstrunda Skåne, Konstrunda Malmö, Konstrunda Ystad, Konstutställningar Österlen, Konstgallerier Österlen, Konstnärer Österlen, Österlens konstrunda 2023, Karta över konstrundan Österlen, Öppettider för konstrundan Österlen, Boende under konstrundan Österlen, Restauranger under konstrundan Österlen
PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa