Upptäck Chokladfabriken på Österlen: En Chokladälskares Drömdestination

Välkommen till Chokladfabriken på Österlen, en destination som erbjuder mer än bara en vanlig butik. Här får du uppleva chokladens magi från produktion till provsmakning och fika.

Upptäck Chokladfabriken på Österlen – butik, chokladprovningar och chokladcafé. En perfekt destination för chokladälskare!

Välkommen till Österlen, en idyllisk region som är känd för sina böljande kullar, vackra stränder och pittoreska byar. Men det finns en pärla som sticker ut bland all denna naturliga skönhet - Chokladfabriken på Österlen. För chokladälskare och nyfikna turister är detta en destination som inte får missas. Låt oss ta dig med på en smakupplevelse som kommer att få dina sinnen att jubla!

Utforska fabriksbutiken:

Vår chokladfabrik är inte bara en plats för produktion, utan också en butik där du kan handla dina favoritchokladprodukter till fabrikspriser. Tänk dig att få smaka på nyligen tillverkade praliner och upptäcka nya smakkombinationer. Vi erbjuder också en rad exklusiva chokladprodukter som du inte hittar någon annanstans. Kom och låt dig inspireras av chokladens magiska värld.

Gör en fascinerande chokladprovning:

Har du någonsin undrat hur choklad tillverkas? På Chokladfabriken på Österlen får du möjligheten att ta en närmare titt på produktionsprocessen och se chokladen komma till liv framför dina ögon. Våra populära chokladprovningsbrickor kan du beställa när du vill och lära dig spännande fakta om chokladens historia och tillverkning. Njut av olika smaker och lära dig att uppskatta de subtila nyanserna i varje bit.

Njut av en söt paus i Chokladcaféet:

Efter att ha utforskat fabriken och provat på olika chokladvarianter, är det dags för en välförtjänt fikapaus. Vårt mysiga chokladcafé erbjuder ett brett utbud av läckra alternativ. Slå dig ner och njut av en varm (eller kall) chokladdryck. Om du föredrar något svalkande kan du välja bland våra hantverksglassar med olika toppings som får smaklökarna att dansa av glädje. För den som älskar bakverk finns även chokladbakelser och prisbelönta praliner som kommer att bli ett minne för livet.

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa