CEREMONIELL KAKAO
Ceremoniell kakao är kakao av hög kvalitet som är framställd på ett hållbart och transparent sätt för att användas som en ceremoniell dryck i meditativa ritualer.Kakaon är skördad för hand och odlad utan bekämpningsmedel.
PRODUKTER FÖR KAKAOCEREMONIER
KAKAOCEREMONIER - EN GAMMAL TRADITION
Kakao är en naturlig ingrediens som har använts i tusentals år för att tillverka choklad och andra livsmedel. Det är rikt på antioxidanter, mineraler, vitaminer och flavanoider.Kakao kan användas för ceremonier. Ceremoniell kakao är en ren, högkvalitativ och ursprungssäkrad kakao som används i rituella drycker. Genom att krossa kakaobönor eller choklad och blanda med vatten och andra ingredienser som kryddor, socker, mjölk eller honung får man en tjock, krämig dryck. Kakaodrycken kan serveras både varm eller kall.
HÅLLBART ODLAD
Kakaon har odlats hållbart och etiskt
TRANSPARENS
Kakaon går att spåra från odlare till choklad
SINGLE ORIGIN
All kakao kommer från ett ursprung
RECEPT PÅ CEREMONIELL KAKAODRYCK
- 2,5 dl mjölk (valfri växtbaserad)
-4 msk naturligt kakaopulver
-4 msk honung
-4 msk 100% ceremoniell choklad
-1/4 tsk äkta vanilj
-1/4 tsk kanel
INSTRUKTIONER
1. Värm mjölken i en kastrull över medelhög värme.
2. Tillsätt kakao, socker, choklad, vanilj och kanel. Rör om tills alla ingredienser är väl blandade.
3. Värm drycken långsamt till 70 grader
4. Ta kastrullen från värmen och servera den ceremoniella kakaon med en bit mörk choklad.