Akut presentlösning

Behöver du en presentlösning snabbt? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig med ett förslag utifrån budget, antal och vad vi har på lager för ett snabbt utskick.

Mail: shop(at)svenskakakao.se
Telefon: 0417-20125

TIPS! Är det extremt brådskande kan vi rekommendera våra uppskattade digitala presentkort.

Presentförslag

Färdiga chokladpaket Praliner i presentask Andra chokladprodukter

Tips på bra företagsgåvor och presenter

Söker du efter unika och lyxiga företagsgåvor att överraska dina kunder och anställda med? Vår chokladfabrik på Österlen erbjuder ett imponerande utbud av exklusiva chokladprodukter som är perfekta för att skapa minnesvärda stunder och sätta guldkant på dina affärsrelationer. Vi är stolta över att tillverka äkta hantverkschoklad, bean to bar, och erbjuder ett brett utbud av delikatesser och matgåvor som passar utmärkt som företagspresenter.

Lyxig Choklad i Fokus

Vår choklad är kärnan i vårt erbjudande och vi har prisbelönta och populära alternativ för alla chokladälskare. Från mörk choklad med intensiva smaker till fin mjölkfri choklad för veganska alternativ - vi har något för alla smakpreferenser. Vår choklad tillverkas från grunden med omsorgsfullt utvalda kakaobönor från olika ursprung, och varje tugga är en smakupplevelse i världsklass.

Chokladpraliner och Pralinaskar

Våra chokladpraliner är en sann fröjd för sinnena. Välj bland en mångfald av smaker och upplev den omsorg och passion vi lägger ner i varje handgjord pralin. Pralinaskar med vårt urval av praliner är en perfekt gåva som visar omtanke och uppskattning för dina kunder och medarbetare.

Exklusiva Presentaskar

Våra chokladaskar är eleganta och innehåller en rad olika chokladvarianter, från klassisk mörk choklad till mjuk och len mjölkfri choklad. Välj en chokladask med logga för att göra din gåva ännu mer personlig och minnesvärd.

Choklad Online - Enkelt och Bekvämt

Vi erbjuder en smidig onlinebeställningstjänst för dina företagsgåvor. Du kan enkelt bläddra igenom vårt sortiment, välja dina favoriter och skicka dem direkt till dina kunder och anställda. Oavsett om du söker små chokladbitar som smakprover, stora chokladaskar som imponerar, eller något däremellan, har vi alternativ som passar ditt behov.

Varför Välja Vår Svenska Choklad?

Vi är stolta över att vara ett svenskt chokladföretag med fokus på kvalitet och smak. Vår hantverkschoklad tillverkas med omsorg och kärlek till chokladens konst. När du väljer oss för dina företagsgåvor stöder du inte bara svenskt företagande utan ger även dina kunder och anställda möjligheten att njuta av en chokladupplevelse utöver det vanliga.

Varm Choklad - En Trivsam Gåva

För de kalla årstiderna är vår varma choklad en perfekt gåva. Med vår exklusiva chokladblandning kan du skapa en varm dryck som värmer själen. En uppskattad present som sprider värme och omtanke.

Oavsett om du är ute efter chokladpraliner online, exklusiv choklad online, eller stora chokladaskar som företagspresent, har vi det du behöver. Gör dina företagsgåvor minnesvärda och unika med vår prisbelönta choklad. Beställ dina företagspresenter hos oss och skapa smakfulla stunder för dina kunder och anställda.

PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH American Express Apple Pay Google Pay Klarna Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa