Choklad tillverkas av kakao som kommer från kakaofrukten. Choklad tillverkas alltså från en frukt! Vilket inte många känner till. Read more
Rostade kakaobönor är verkligen mångsidiga och kan vara den hemliga ingrediensen som tar dina rätter till nästa nivå. Prova dessa idéer och utforska den underbara världen av smaker och texturer som rostade kakaobönor har att er...
Read moreLyckas med chokladtryfflar hemma. Vi bjuder på ett enkelt recept för att göra enkla chokladtryfflar. Hemligheten är såklart bra råvaror. Resten sköter sig nästan själv
Read moreAtt temperera choklad är en viktig process av flera anledningar. För det första resulterar det i en choklad med en vacker och glansig yta som kvarstår även när den stelnat.
Read moreDessa chokladtryfflar kommer garanterat att bli en uppskattad del av ditt festliga bakverk och kommer att imponera på dina nära och kära med sin förföriska kombination av vit choklad, saffran och rostad kokos
Read moreCeremoniell kakao är en urgammal dryck med rötter i forntida kulturer. Det har återupptäckts och vunnit popularitet i modern tid som ett verktyg för ceremonier, meditation, självsökning och personlig utveckling. Men vad är egentligen ceremoniell kak...
Read moreKunder brukar vallfärda till butiken för att köpa våra nyslungade, gräddigt mjuka jordnötsdrömmar. Här får du receptet så du kan göra dem själv hemma om längtan blir för stor och avståndet för långt.
Read moreEtt recept för den perfekta varma chokladen. Hemligheten är att blanda både kakaopulver och riven choklad och att addera en liten nypa salt. Prova så får du se.
Read more