Sitemap
Product
- Varm choklad på kakao från Chanthaburi 70%
- Naturligt kakaopulver från Uganda
- Lyxig stor presentask med 48 praliner
- Rostade kakaonibs
- Fin mjölkchoklad - Dark Milk 55%
- Chokladkaka med smak av kardemumma - Mörk choklad 71%
- Extra mörk choklad 100% utan socker
- Mörk chokladkaka 72% från Peru I Single Origin
- Äkta mörk choklad 74% från Tanzania I Fruktig & syrlig smakprofil
- Lakritschoklad - mjölkchoklad och italiensk lakrits
- Lyxigt påskägg i plåt med Fabergémönster - fyllt med praliner
- Poster: Sri Lanka Jungle 50 x 70 cm
- Extra mörk choklad 85% premium kakao från Peru - Single Origin
- Vegansk mjölkchoklad på kokos
- Mörk choklad av fin kvalitet 70% från Dominikanska Republiken
- Äkta mörk choklad 72% från Uganda - Single Origin
- Fin bakchoklad & varm choklad 500g
- Hela vår kollektion av chokladkakor - 13 bars
- Tote bag: Sri Lanka Jungle
- Tote bag: No cow on the ice
- Kanderade apelsinskal i mörk choklad
- Syltad ingefära i mörk choklad
- Chokladbud - Pralin Deluxe Grande
- Praliner, konfektyr, choklad i påse - andrasortering 250g
- Mjölkchoklad bars med mjuk kola och jordnötter I Tre kolastänger i presentask.
Collection
- Österlenchoklad
- Svenska Kakao
- Chokladkakor
- Pralinaskar
- Gåvor
- Chokladbud till brevlådan
- Baka hemma
- Deals
- Lifestyle
- Julens choklad
- Klassisk konfekt
- Vegansk choklad
- Påsk
- Snac Choc!
- Mors dag
- Fars dag
- Gåvor under 100 sek
- Julklapp direkt i brevlådan
- Studentpresenter
- Presenter för romantik och kärlek
- Chokladbud för speciella tillfällen
- Chokladrekommendationer
- Jul
- Doppresenter
- Vardagslyx
Article
- Sommarens Smaktrender 2024: Upptäck Nya Chokladvarianter från Svenska Kakao
- Mors dag 2024 - vi listar de 10 godaste presenterna att skicka till en mamma
- Färsk Kakaofrukt - Vad är kakaofrukt och vad kan man använda den till?
- Hela kakaobönor - Tips på vad du kan göra med kakaobönor
- Fixa jultryfflar på ett enkelt sätt - Grundrecept på chokladfabrikens pepparkakstryffel och pepparmintstryffel
- Hur tempererar man choklad. Chokladmakarnas enkla knep för att lyckas med tempereringen.
- Recept på chokladtryffel - Vit choklad med saffran och rostad kokos
- Sätt Guldkant på Julen 2023 med Vår Exklusiva Adventskalender: 24 Hantverkspraliner från Österlen
- Den perfekta presenten till Fars dag - choklad från Österlen
- Praliner - Ett hantverk från Österlens chokladfabrik
- Upptäck Chokladfabriken på Österlen: En Chokladälskares Drömdestination
- Upptäck Ceremoniell Kakao - Hållbart odlad 100% mörk ceremoniell kakao-choklad från Svenska Kakao
- Vinnare utsedd i årets digitala påskjakt
- Steg-för-steg guide: Så här tillagar du en enkel ceremoniell kakao hemma
- Tips på saker att göra under påsklovet på Österlen
- Vad kan man göra på Österlen när det regnar?
- Mörk choklad utan socker – en hälsosam njutning!
- Konstrunda på Österlen under påskhelgen: Upptäck unik konst, hantverk och en chokladskulptur.
- Bean to bar steg 8: Temperering och slutprodukt
- Bean to bar steg 7: Conchning
- Bean to bar steg 6: Malning av kakaon till chokladmassa
- Bean to bar steg 5: Skalning
- Bean to bar steg 4: På fabriken, sortering & rostning
- Bean to bar steg 3: Torkning av jästa kakaobönor
- Bean to bar steg 2: Jäsning eller fermentering av kakaobönorna
Page
- Akutpresent- Sista minuten
- Alla hjärtans dag
- Article Sitemap
- ÅTERFÖRSÄLJNING
- Black Friday & Black Week
- Blog Sitemap
- Butiksjobb
- CAREER
- Ceremoniell choklad
- Ceremoniell Kakao
- Check Gift Card balance
- CHOCOLATE FOR PROFESSIONALS
- Choklad
- Choklad - Kondoleansgåvor
- Choklad för bakning
- Choklad i lösvikt
- Choklad till brudpar och romantik
- Chokladbud
- Chokladgåva
- Chokladkakor
- Chokladkonfekt
- Chokladpresenter för nyfödd & dop
- Chokladprovning kit
- Chokladprovningar
- Collection Sitemap
BESÖK VÅR FABRIK & BUTIK
Copyright © SVENSKA KAKAO AB | Gourmet Chocolate Gifts, Bars, Truffles
PAY WITH CREDIT CARD I KLARNA I SWISH